Kings of Colors - Bobo's Eyerwear_uitgelichte afbeelding

Bewegende objecten werken bij graffiti kunstenaars als magneten. Vanaf het prille begin waren bussen en metro’s gewilde objecten om je naam achter te laten. Vooral door het enorme bereik van deze objecten was naamsbekendheid over een grote afstand gegarandeerd. Toen wij benaderd werden door Bobo’s Eyewear met de vraag of wij hun promo-bus onder handen wilde nemen, hoefden wij niet lang na te denken.

Bobo’s Eyewear is exclusief importeur voor de Nederlandse markt van de merken: Bollé, Cébé, Prego, Serengeti en Flexsee. Bobo’s Eyewear is dé zonnebrillenspecialist in zowel het laag-, midden- als hoogsegment. Voor de opticiens en de sportretailers een complete partner voor hun zonnebrillen, helmen en goggles.

Het concept voor het ontwerp was dan ook snel bedacht: een compositie van zomer en winter op basis van het assortiment zonnebrilllen, sportbrillen, helmen en googles. Met beeldmateriaal dat wij ter beschikking kregen heeft Gunther “Cazn” Baeyens een passend design gemaakt en tot in de fijnste details uitgevoerd. Met deze in het oog springende promo-bus mag Bobo’s Eyewear gezien worden!