BMX & SKATE CIRCUS

Het Skate Circus verzorgt dit jaar op Kings of Colors een programma vol spektakel met hun indrukwekkende shows en toffe workshops!Het rondreizend Circus is met hun unieke Skate Circus Ramp een echte eyecatcher op het festival. Hun grote passie voor extreme sports zorgt ervoor dat je je geen moment hoeft te vervelen rondom de ramp. Er zijn shows met een mix van zeer getalenteerde skateboarders, inline skaters en BMX-ers. Om het af te maken is de avond show voorzien van vuur en vuurwerk! Tussen de shows door verzorgen de mannen doorlopende workshops voor iedereen die het durft de ramp een keer uit te proberen.

TEUN JANSSEN

Teun Janssen uit Den Bosch is een bekende naam in Nederland en staat in de top 10 van Nederland. Teun neemt het skateboarden serieus en is door het jaar heen op tour door Europa en woont vele grote wedstijden bij. Hij rijdt voor verschillende grote merken en vertegenwoordigd World Skate Center en Burnside Skatepark.

PIM WOUTERS

Pim Wouters uit Kerkwijk is een begrip in de Nederlandse skateboard scene. Door zijn groffe en rauwe stijl valt hij altijd op. Zijn tricks zijn uniek en vragen veel lef! Top 3 bij het NK Miniramp 2017!

ONWIES KNALLEN

Het BMX-team bestaat uit de heren van Onwies Knallen! Trouwe vrienden van het Skate Circus en zorgen samen met het Skate Circus team voor het ultieme spektakel met hun sicke tricks! Deze heren zijn met een groep van zeer getalenteerde rijders. Zij zijn te vinden door heel Nederland.  Onlangs wonnen zijn de Soulcycle Amsterdam X Urban Sports Week Amsterdam video contest!

JIMMY DAMEN

Jimmy Damen uit Den Bosch is een held in de halfpipe! Door zijn enorme pop, vliegt hij het hoogst van iedereen. Zijn zuivere flow zorgt ervoor dat het een genot is om naar zijn skills en tricks te kijken!

ZOE VAN ENGELEN

Zoe van Engelen is een welbekende allround skater in Nederland. Hij beheerst alle disciplines binnen het skateboarden, maar blinkt zeker uit in de halfpipe! Hij is rauw, hij vliegt en zijn tricks zijn hard!