Food & Drinks

Het bereiden en serveren van eten en drinken beschouwen wij ook als kunst en als een belangrijk onderdeel van de straatcultuur. Kings of Colors heeft een uitgebreid aanbod aan wereldsmaken geserveerd uit foodtrucks.  Met veel liefde leveren de koks bijzonder lekker en kwalitatief eten. Met hun theatraal vormgegeven mobiele keukens geven zij een extra belevenis aan het evenement. Elkaar ontmoeten en beter leren kennen wordt smaakvol gecombineerd met een hapje en een drankje. Stel zelf je menu samen, zoek een plekje aan één van de tafels en neem de tijd om in een ontspannen sfeer als een echte bourgondiër te genieten van de kwaliteit, gezelligheid, vrolijkheid en al het lekkers.

Lucky You!

Lucky You is met een gave en een speciale Volkswagen foodtruck in vintage stijl op het terrein aanwezig. Heerlijke verse frites met de schil om de smaak van de aardappel nog beter te ervaren.Dus puur frites zoals frites moet zijn met een kwaliteits mayonaise bereid volgens authentiek recept.

Pastaiola

De lekkerste Italiaanse gerechten van uitsluitend met “diervriendelijk” vlees en waar mogelijk met biologische producten. Door verse ingrediënten te gebruiken en trouw te blijven aan de Italiaanse roots van oprichtster Jolanda Vrijenhoek, eet je alsof je bij  “la nostra famiglia” aan tafel zit. Fijnproevers worden voorzien van de aller lekkerste pasta al dente met homemade sauzen en verse toppings. Naast pasta kun je ook genieten van soepen, antipasti, salades, panini en de allerbeste tiramisu.

Café Deporte

Café Deporte verteld het verhaal achter de koffie, de geuren van de vers gemalen bonen en niet te vergeten de geluiden van de prachtige professionele apparaten. Latte macchiato, Café latte, Cappuccino met het perfect opgeschuimde melk geserveerd door een barista vanuit een typisch Italiaanse Piaggio Ape.

Esta Loco

Esta Loco serveert met liefde en passie Indonesisch streetfood. Opgegroeid in een cultuur van rijsttafels en gastvrijheid, waar eten en drinken staan voor kwaliteit en integriteit van het samenzijn. De keuken (dapoer) is het hart van de familie en al die daarin opgenomen worden. Eerst eten en drinken en dan praten over zaken luide het decreet. Menig uur wordt er dan ook aan het fornuis doorgebracht, midden in de nacht, in de ochtend of welk moment van de dag of gelegenheid dan ook, eten biedt troost, verenigd en biedt comfort.

Palm

De geschiedenis van brouwerij PALM gaat terug tot 1686. Tegenover de kerk in Steenhuffel, baat Theodoor Cornet, rentmeester van Kasteel Diepensteyn, een herberg uit. Hij brouwt er bier en stookt er jenever voor zijn gasten, ook brouwt hij er een zwaarder ‘Gravenbier’ voor de Heren van Diepensteyn, de Graven van Maldeghem-Steenhuffele. Vanaf 1747 maakt Anne Cornet er een kleine dorpsbrouwerij van hoge gisting van en verkoopt ze ook bieren aan de inwoners van het dorp.

PALM trekt dit jaar de kaart van de retro! De brouwerij toont haar rijke geschiedenis met limited edition retro cans & flesjes. Op de tofste events komen ze met een beer truck, helemaal in een originele retro stijl. Zo ook op Kings of Colors! Je zal zowel van PALM, PALM Royale als PALM Hop Select kunnen genieten! Voor ieder wat wils. Cheers!

I Love Surifood

I Love SuriFood wil graag iedereen graag kennis laten maken met de vele specialiteiten van de Surinaamse keuken. Met authentieke smaken gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en zonder toevoeging van kleur- en smaakstoffen. De menukaart bestaat uit een smaakvolle mix van de meest exotische smaken en geuren met o.a. heerlijke bara’s, roti rolls, ovenhete belegde broodjes, nasi, bami, schaafijs en het beroemde moksie metie.

Gazsinker

The industrial designed BBQ with meat you want to eat. Gazsinkerfood is niet lief, schattig of poezelig: Het is een foodstand voor stoere vrouwen en échte  mannen. Op hout gestookte Supersmoker BBQ’s, gemaakt van ruige materialen. Onze ervaren grillmasters zijn stoere vrouwen en bebaarde mannen, die zorgen voor good food en een unieke en authentieke BBQ belevenis.

Wa Worstenbrood

WA? of je worstenbrood lust! Onder het motto ‘altijd genieten’  van oer Brabants worstenbrood gemaakt van speciaal geselecteerd bloem, duurzaam gehakt en een mooie mix van kruiden en specerijen. Opgewekt, bij de tijd, gedurfd, stoer en authentiek. Met een lach en een grap en een praatje; echte Brabantse gezelligheid!

Sandwish

Sandwish is de naam van een broodkraam met broodjes, maar geen gewone broodjes! Bij Sandwish kun je naar eigen wens voor een een eenheidsprijs  een broodje met door hun zelf geteelde ingrediënten samenstellen. Dat begint al met de keuze van de ondergrond; echte boter of liever pesto, mosterd honing mayonaise of tapenade? Of nog iets anders? Daarna volgt het beleg en last but not least de topping.

Holy Crêpe

Vanuit een  bordeaux rode, klassieke, authenieke kraam serveert Holy Crêpe verse heerlijk dunne  pannekoeken uit zoet beslag met een grote variatie aan toppings. Hip, vrolijk en opvallend.

Abbie’s IJsbus

Abbie’s IJsbus is een met liefde gerestaureerde Volkswagen t2 van waaruit Abbie den Engelsman vers ambachtelijk schepijs verkoopt volgens eigen recept en uit eigen keuken. Het ijs wordt per evenement vers gemaakt van de allerbeste natuurlijke grondstoffen. Gasten kunnen kiezen uit tien authentieke ijssmaken waarvan twee ijssmaken op sorbetbasis, deze twee smaken zijn geschikt voor mensen met lactose intolerantie. De ijsjes worden zoveel mogelijk op ijshoorns geschept, dit maakt de afvalberg minder groot.