FOOD & DRINKS

Indrukken opgedaan en bijkomen, natuurlijk kan dat! Neem plaats op ons terras met een van de speciale bieren in de hand, of koffie gemaakt door een barista. En wil je eten, dan kan dat ook. Er is een uitgebreid aanbod aan wereldsmaken geserveerd vanuit foodtrucks. Voor elk wat wils en gegarandeerd met liefde bereid en van hoge kwaliteit. Met hun toffe ludieke mobiele keukens geven de koks extra’s aan het festival en hun eten energie aan jou.  Stel zelf je menu samen, zoek een plekje aan een van de tafels en neem de tijd om in een ontspannen sfeer als een echte bourgondiër te bikken. Kun je daarna de rest van je zintuigen weer verwennen bij de acts.

Lucky You!

Lucky You is met een gave en een speciale Volkswagen foodtruck in vintage stijl op het terrein aanwezig. Heerlijke verse frites met de schil om de smaak van de aardappel nog beter te ervaren.Dus puur frites zoals frites moet zijn met een kwaliteits mayonaise bereid volgens authentiek recept.

Smokin’ Hot

Smokin’ Hot Streetfood is ontstaan door een gedeelde passie voor het zogenaamde ‘Low and Slowcooking’ van mooi, duurzaam weidevlees op de BBQ. Grillen en roken van regionaal verkregen weidevlees op open vuur in een authentieke, custom made ‘Jerkpan’ en extra sfeer en beleving door ‘live cooking’op de grill.

Esta Loco

Esta Loco serveert met liefde en passie Indonesisch streetfood. Opgegroeid in een cultuur van rijsttafels en gastvrijheid, waar eten en drinken staan voor quality time met familie en vrienden. Menig uur wordt er dan ook aan het fornuis doorgebracht, midden in de nacht, in de ochtend of welk moment van de dag of gelegenheid dan ook, eten biedt troost, verenigd en biedt comfort.

Palm

De geschiedenis van brouwerij PALM gaat terug tot 1686. Tegenover de kerk in Steenhuffel, baat Theodoor Cornet, rentmeester van Kasteel Diepensteyn, een herberg uit. Hij brouwt er bier en stookt er jenever voor zijn gasten, ook brouwt hij er een zwaarder ‘Gravenbier’ voor de Heren van Diepensteyn, de Graven van Maldeghem-Steenhuffele. Vanaf 1747 maakt Anne Cornet er een kleine dorpsbrouwerij van hoge gisting van en verkoopt ze ook bieren aan de inwoners van het dorp.

PALM trekt dit jaar de kaart van de retro! De brouwerij toont haar rijke geschiedenis met limited edition retro cans & flesjes. Op de tofste events komen ze met een beer truck, helemaal in een originele retro stijl. Zo ook op Kings of Colors! Je zal zowel van PALM, PALM Royale als PALM Hop Select kunnen genieten! Voor ieder wat wils. Cheers!

De Barabus

De Barabus wil graag iedereen graag kennis laten maken met de vele specialiteiten van de Surinaamse en Javaanse keuken. Met authentieke smaken gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en zonder toevoeging van kleur- en smaakstoffen. De menukaart bestaat uit een smaakvolle mix van de meest exotische smaken en geuren met o.a. heerlijke bara’s, roti rolls, nasi en bami.

Gazsinker

The industrial designed BBQ with meat you want to eat. Gazsinkerfood is niet lief, schattig of poezelig: Het is een foodstand voor stoere vrouwen en échte  mannen. Op hout gestookte Supersmoker BBQ’s, gemaakt van ruige materialen. Onze ervaren grillmasters zijn stoere vrouwen en bebaarde mannen, die zorgen voor good food en een unieke en authentieke BBQ belevenis.

Aroi Thai

Aroi Thai is een vernieuwend concept uit het land van de Streetfood te weten Thailand. Authentiek Thais eten vers bereid op een van de vier wok branders. Kwaliteit en serveersnelheid staan bij Aroi Thai hoog in het vaandel! Thai Street food in combinatie met Urban Street art!

De IJsbus

Onze ambachtelijke ijsmaker zorgt voor het heerlijkste ijs met de mooiste smaken en gaat daarbij uit van een zo puur mogelijk product, er worden geen kunstmatige kleur en smaakstoffen toegevoegd. Alsof dat lekkere ijs nog niet genoeg is maken we ook nog heerlijke verse toppings voor over het ijs, om te beginnen hebben wij echte slagroom, en daarnaast bakken wij zelf brownies, maken verse fruitsalades en de lekkerste appeltaart en ga zo maar door, dit in combinatie met verschillende sausen en strooisels zorgt voor echte ijscreaties.

De Tostimakers

Heerlijke vers gemaakte krokante tosti’s gemaakt met robuust brood van de molen verrijkt met rogge moet je geproefd hebben geserveerd uit een Retro Constructam caravan uit 1977. Vergeet de kleffe tosti uit de kroeg of uit de kantine. Maak kennis met De Tostimakers Tosti! Ze maken alle tosti’s vers terwijl je kijkt met alleen verse producten. De tosti’s kunnen gegeten worden als tussendoor, ontbijt, lunch, diner of snack in de avond. Je hebt keuze uit 6 verschillende tosti’s waaronder ook vegetarische tosti’s.”