Art Market

De rode draad tijdens het Kings of Colors Festival is live graffiti en streetart, maar daarnaast zijn we steeds op zoek naar de verbinding met andere kunstvormen. Het festival is de uitgelezen ontmoetingsplek voor kunstenaars met verschillende disciplines en liefhebbers van kunst. Wij bieden een podium waar bezoekers direct contact kunnen leggen met de maker, zijn of haar werk kunnen bewonderen en zonder bemiddeling werk kunnen aanschaffen. Tijdens de art market kan in een gezellige en ontspannen sfeer kennis gemaakt worden met verschillende kunstvormen.

Line-up Art Market 2016

Dylan Kroese

Kunst en cultuur is altijd zijn passie geweest. Als het even mogelijk is, is dylan Kroese aan het tekenen. Van potlood en papier is hij overgestapt naar verf en doek, maar blijft experimenteren met nieuwe materialen en technieken. Hij laat zich inspireren door maatschappelijke ontwikkelingen en allerlei culturen met de bijbehorende verhalen. Recent was zijn werk te zien bij het World Skate Centre en op het B-There Festival in ‘s-Hertogenbosch.  Altijd op zoek naar mogelijkheden om iets nieuws te maken en de creatieve uitdaging te zoeken. Niets is te gek en met een beetje fantasie is alles mogelijk.

LA Tash

La Tash haar werk ontstaat vanuit een fascinatie van dat moment. De toeschouwer zelf geeft een verhaal eraan. Zo kan het schilderij voor iedereen een eigen betekenis krijgen. LA Tash richt zich nu met name op Urban Street Art. Herkenbaar zijn de graffiti en multilayered stencils. Experimenteert graag met technieken en materialen. Duurzaamheid, wegwerp materiaal is het canvas op dit moment. Haar werk kan invloeden bevatten vanuit Popart, Japan, Asian graphics, Burlesque, Comics.

Popshop Alex

Begonnen als een tijdelijke winkel op het Alexandrium in Rotterdam. Met veel plezier hebben ze daar kunst, design, streetwear, fashion en spullen voor in huis verkocht. Het concept is simpel, maar duidelijk: het bieden van een podium aan creatievelingen die graag hun werk aan een breder publiek willen tonen en verkopen. Zij het kunst, street art, designer furniture, vintage fashion of street wear.

Trendkill Stencils

Xander alias Trendkill Stencils is een Nederlandse stencil kunstenaar afkomstig uit Ede. Met een breed scala aan creatieve invloeden van vrienden in combinatie met zijn Photoshop vaardigheden besloot hij om zijn eigen kunst te maken. De ‘kunst’ bestaat grotendeels uit portretten van mensen en dergelijke. Zijn werk is herkenbaar het het gebruik van vier lagen stencils en een groot palet aan kleuren, met een voorliefde voor roze.